GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

9gag klónok = GÉJ

2011.04.06. 15:31 szaja

 

Ó, igen, mi másról is írhatnék új bejegyzést, mint arról a témáról, ami leginkább beragyogja szürke napjaimat: igen, az INTERNETZ-ről lesz szó!

Mielőtt elkezdeném a mai téma kifejtését, őszintén megvallom, hogy ha az internetz-ről van szó, én egy picikét sznob vagyok: szeretem az igényes oldalakat, az eredeti, érdekes cikkeket, amelyekről látszik, hogy a készítők nem csak úgy random összedobálták, hanem tényleg foglalkoztak is vele. 

 

Pont ezért nem voltam igazán soha oda mindannyiunk kedvenc humorforrásáért, a 9gag-ért sem, de azt azért nyilván elismerem, hogy a cuki állatkák és szar mémek mellett mindig találni rajta igazán igényes képeket, videókat. Mint minden jól működő, sikeres dolgot, a 9gag-et is megtalálta a világ egyik legszörnyűbb dolga, a magyar internetz, amely hamarosan egymillió igénytelen 9gag-klónt dobott ki magából, amik ontják a szennyet: jobb esetben a google képkeresőjéből, rosszabb esetből a 9gag-ről átvéve, netalántán lefordítva.

És itt lép képbe a sznobfaktorom: ezek az oldalak ugyanis valamiért elképesztően népszerűek, a lenyűgöző azpara.blog.hu-nak 30.000 rajongója van, úgy hogy, ha ránézünk az oldalára, tényleg nem találunk mást, mint macskás képeket, lefordítot mémeket, random csöcsös képeket... Még szerencse, hogy mindannyin ÓRIÁSI betűkkel ott virít a blog vízjegye, pedig kb. annyi közük van ahhoz a képekhez, mint ennek a laptopnak a NASA irányítóközpontjához, SEMMI.

Persze nem azt mondom, hogy a GVNG a világ legkorrektebb blogja, de a képeinket igazából csak kölcsönözzük, a tartalmunk pedig teljesen eredeti - szerencsére azért nem mi vagyunk az egyetlen, eredeti vicces oldal a magyar internetzen, ott van a zseniális Zárthelyi Osztály, a Párkocka, vagy éppen az Exszakasz. Még szerence, hogy csak a nemzetközi internetzről lopják és vízjelezik a dolgokat, és a nyilván más által készített, hazai képekhez nem nyúlnak.

Ja nem.
Azpara és társai, bocsi, de ez GÉJ.

3 komment

Címkék: online elvont géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr872804750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom_90_alias.Acrab 2012.02.26. 17:54:19

Igen, a 9GAGnél... :D ott egyre több a magyar és a jó fej kommentelő... de a posztokat ugyanúgy kopizzák.
süti beállítások módosítása