GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Összefoglaló bejegyzés = GÉJ

2011.01.01. 20:43 szaja

Az óév utolsó egy hete az internetzen másról sem szól, mint az adott év tapasztalatainak összegyűjtéséről, listák állításáról, összefoglalásáról, ami nemcsak meghökkentően unalmas, de ráadásul eléggé géj is.

Egyrészt csak olyan dolgok kerülnek fel ilyenkor egy blogra, amiket a lelkes olvasók már korábban is láthattak, másrészt meg az egészet az "évvégiösszefoglalót muszáj írni" hangulat jellemzi, tömeggyártásban jönnek az újabb és újabb összefoglalók olyan dolgokról, amiket már elfelejtettünk/nem érdekelnek. 

De aztán itt jön a csavar a sztoriban, ugyanis a GVNG mégiscsak bedob egy apró mindfuckot, hiszen nem bírjuk megállni, hogy ne vegyük elő azt a négy bejegyzést, amit a legtöbben lájkoltak (nekünk már csak ez számít)... Reméljük nem veszitek zokon, hogy ezt tesszük, nekünk ugyanis egészen jó alibink van arra, hogy miért is csináljuk ezt: a szerkesztőség 4/5-e túlságosan másnapos értelmes gondolatok kifejtésére, az ötödik tag meg még mindig részegen az alkoholizálásról fog cikket írni. 

Úgyhogy bocs, de lista.

4. MACE WINDU = NEM GÉJ (szerző: Karringsz, 30 lájk) 

A toplista egyetlen nemgéj tagjaként tulajdonképpen a nemgéj kategória 2010-es kategóriáját köszönthetjük Mace Windu személyében, aki a Star Wars univerzum "egyetlen" fekájaként akkora ultimate badass, hogy jedi erejével ösztönösen lájkolásra kényszerít mindenkit. 

3. AGGLOMERÁCIÓBAN LAKNI = GÉJ (szerző: gykr, 33 lájk)

A dobogóra már csak géj dolgok férhettek fel, a bronzérmet pedig gykr kolléga rendkívüli indulatokat kiváltó provokatív írása nyerte el, amelyben hosszasan fejtette ki, hogy mennyire nincs hazája az agglomerációban lakó embereknek (fiataloknak), de azért mi mégis szeretjük őket, csak ne aludjanak éjszakáként a mi szobánkban. 

2. A SZILVESZTER = GÉJ (szerző: Kidugitt, 41 lájk)

Kidugitt lecsapott a feldobott magas labdára, és 2010 utolsó bejegyzését remek időzítéssel, az éppen a kényszerű szilveszteri bulira készülő fiatalok számára írta meg - bár ezzel a megállapítással nem találtuk fel a spanyolviaszt, azért jól esik számunkra, ha az egyértelművel ti is egyet tudtok érteni.

1. PAULO COELHO = GÉJ (szerző: szaja, 71 lájk)

Coelho jött, látott és győzött. Jó, nyilván itt se jöttünk rá túlságosan forradalmi dolgokra, de úgy látszik, olyan mély és mindenki szívében ott lakozó igazságot dobtunk fel, hogy a kedves olvasók ész nélkül rohantak egyetérteni a szócikkel, hozzásegítve ezzel Paulo Coelhot a bejegyzés meglepetéséhez.

MIRŐL VAN SZÓ? Arról, hogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy átnyújtsam a GNVG blog hivatalos "For Excellency In Gayness - 2010" Paulo Coelhonak - a sikeréhez gratulálunk, reméljük ez az apró elismerés is tovább fogja emelni kedvenc írónk elismertségét. 


 

 

 

A díj nagyszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a díj híre AZONNAL eljutott a magyar wikipédia szerkesztőségéhez, és már frissítették is az oldalt, éljen!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr822552961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gykr · http://gayvagynemgay.blog.hu/ 2011.01.01. 21:17:34

a trollok kedvében fogok járni és elmondom hogy igen rajta volt, szajának megvan a screenshot is, csak leszedték :D
süti beállítások módosítása