GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Magyar fordítók címadásai = NEMGÉJ 3/3

2010.12.17. 17:02 Gykr

 

 Na hogy összezavartam mindenkit hogy az utolsó post nemgéj?? Mi? Egy mastermind vagyok.

Szóval hogy ne csak magamat fényezzem, rátérek a cikk tényleges tartalmára. Sok visszajelzést kaptam ismerőseimtől hogy nem mindig tesznek rosszat velünk kedvenc fordítóink, tehát ezt is mutassam be. Na here it goes.

1. Minden héten háború (Any Given Sunday)

Al Pacino és Dennis Quaid amerikai futball filmben. Na ha valami, ez nem géj setup. Plusz Al Pacino epikus monológja amit EGYMILLIÓSZOR idéznek és játszanak bárhol. 

Ehhez a remek koktélhoz jön hozzá a remek magyar címadás, ami csak növeli az epikussági faktort, magyarossá aktualizálva a címet, hiszen magyarországon valószínűleg nem tudja mindenki hogy vasárnap van a big  futball night. GG fordítók, GG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát az isten verje meg több nemjut eszembe, de várom a javaslatokat és akkor beleírom. Pedig ittvolt a nyelvem hegyén még vmi epikus magyar cím. Ha tudtok ienről, let me know, írjátok le a kommentekbe és feldobom. 

 

puszkó

 

2 komment

Címkék: film elvont géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr652522285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszgbr 2010.12.17. 17:40:14

Ellent fogok mondani neked, de sorozatoknál találtam szupergéjt. A Született feleségek (Desperate Housewives) után már meg sem erőltetik magukat a címadók, úgy gondolják, amiben nők a főszereplők, simán lehet született, nem mellesleg így egész könnyű összekeverni a sorozatokat, ami akár jót is tehet a nézettségnek. Pl.: Született nyomozók (Women's murder club), Született detektívek (Rizzoli and Isles). Az "Xyz kalandorai"-ról már nem is beszélve: Rejtélyek kalandorai, Őslények kalandorai, stb. stb. folytathatnám reggelig.

Gykr · http://gayvagynemgay.blog.hu/ 2010.12.17. 19:14:44

@352: remek észrevételek, ezek tényleg elképesztő géjek
süti beállítások módosítása