GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Random külföldi focicsapattal azonosulni = GÉJ

2011.04.08. 12:01 Gykr

     Yo géjz! 

 

Most már énis visszatérek szaja és karringsz barátunk után. Noha sokat kalandoztam a sorozatok (végigdaráltam vagy 3 különbözőt) és játékok világában (le sem merem írni, hogy hány óra tiszta játékidő:D), mostanában, mégis egy való világból való géjséget boncolgatok ma.

Betoltam a Loverboyt a youtuberepeatbe és előveszem a sportkedvelők egyik mammut géjségét.

Mindenkinek van sportbuzi barátja, én a futball crazy ismerőseimből indulok ki. Tehát vegyünk alapul egy kitalált helyzetet. 

Kedd este van, a Manchester United játszik a Chelseavel és megveri 2-1re. Egyik barátunk, nevezzük Tommennek, Polgárdi-i lakos, hazajön a fészbukcsetre és nagy boldogan közli hogy: "IGEN! NYERTÜNK! GLORY MU!"

A képen az egyetlen normális google keresés-i kép van a "polgárdi futball klub" kifejezésre :D

Na most ez mennyire géj, hogy azt hiszi hogy az Ő csapata egy randomra kiválasztott külföldi csapat, aminek a manchesteri lakosság, esetleg az angol nép teljesen jogosan szurkolhat. De kérdem én, Tommen miért nem Polgárdival azonosul többes szám első személyben? Miért vetemedik olyan géj viselkedésre hogy az idézőjeles "csapata" valami random sikeresebb futball klub?

Ennek a géjségnek a kivédése rendkívül egyszerű. Egy mondattal meglehet oldani hogy géj barátod elgondolkozzon. Íme:
Tommen-"Nyertünk!! Rio Ferdinand mekkorát fejelt! A Legjobb játékosunk LÖL!" Gykr/Ti-"Wow Tommen, komolyan? Polgárdi leigazolta Ferdinandot és megverte a Chelseat? Nemmondod :O Mekkora futballtörténelmi esemény :OOOOO"

Ennek a válasznak a hatására teljesen ideges lesz bármelyik külföldi csapatnak szurkoló ember, temeg remekül szórakozhatsz és trollvigyorral arrébb ugrálhatsz.

Mivel ilyen könnyű ezt a jelenséget betrollkodni, egyértelműen kijelentem hogy random külföldi focicsapattal azonosulni: GÉJ.

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr652809307

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.12. 10:33:30

Ma folytatódik a BL,a Manchester United-Chelse és Shaktar Donetsk - Barcelona meccsekkel. //

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futbalu 2011.04.08. 12:33:51

Ez a jelenség már eddig is nagyon baszta az agyamat, leginkább a fentebb említett újdonsült manchesteri és barcelonai lakosok miatt...
Magyar ember elsősorban MAGYAR csapattal azonosuljon, ez még válogatott szinten egész jól megtörténik, képzeljük csak el Tommen-t a magyar-holland meccs után hasonló "Győztünk!" bejegyzés kiírásával :D Ő csak annyira lenne holland, mint amennyire manchesteri, semennyire :)

Nagyon tetszett ez a bejegyzés, ez tényleg GÉÉÉÉJ!!!!

karringsz 2011.04.08. 12:49:26

Ha jól tudom Tommen Polgári lakos...

Drennick 2011.04.08. 12:56:49

Sportolás mellett kevesebb baromságot ír sportról az ember :o)

Hintz ezredes 2011.04.10. 15:52:21

Végre megírta valaki!

David75 2011.10.12. 18:22:29

Értem tehát akkor nekem az ötödik kerület nem létező stadionjába kéne néznem a nem létező csapat meccsét. És nekik kéne szurkolnom.

Paolo Maldini GÉJ mert san marinoi létére Milan szurkoló.

Ha pedig budapestre születtem akkor arra az örök kárhozatra vagyok ítélve hogy település csapata vagy magyar csapat meccseit nézzem és nekik is szurkoljak.

Ahelyett hogy egy az értékrendemmel meg egyező és számomra szép focit játszó csapatnak szurkoljak.Teljesen világos.

Összefoglalva:
Fociról blog bejegyzést írni ha nem értesz hozzá és elfogult módon állsz hozzá=GÉJ

mord fustang 2011.10.12. 18:23:45

Kedves blogger!

Írásod értelmetlen és teljességgel GÉJ. Más országbeli csapattal azonosulni nem GÉJ. Miért kéne nekem szeretni az itteni fostalicska (mondjuk a Polgárdi) csapatot? Az ő meccseiket közvetíti a TV? Színvonalas, látványos a játékuk? Vagy mégis, miért kéne ekkora lokálpatriótának lennem? Ezek szerint nem szerethetem, a sushit, a pizzát és a hamburgert sem, csak a jó magyar gulyást, hortobágyi palacsintával és somlói galuskával. Ha valaki szereti a focit, akkor nem a helyi Lófasz FC meccseit fogja nyomon követni. Hagyj fel a blogolással és folytasd tovább az összes szabadidőd elkockulását, mert az nem GÉJ. Vagy ha blogolni akarsz, akkor meg ne írj ilyen ordító nagy baromságokat.

Tisztelettel: egy panaszkodó olvasó

mord fustang 2011.10.12. 18:30:53

@Drennick: te egy értelmes ember vagy:D
süti beállítások módosítása