GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Alkotói szünet = GÉJ

2011.04.05. 10:34 szaja

Visszatérés.

Ahogy az utóbbi napokban folyamatosan ízlelgettük ezt a szót, úgy tűnt egyre jobb ötletnek jobb sorsra érdemes, szó nélkül félbehagyott blogunk folytatása, így nem is lehetett más választásunk, mint újra kezünkbe venni a pennát, és folytatni azt, amihez értünk.

A világ ugyanis az utóbbi 2-3 hónapban nem sokat változott, még mindig rengeteg géj és nemgéj dolog sikít azért, hogy felkerüljön a blogra, így valójában nem félünk attól, hogy nem lesz miről írnunk - maximum csak szarabb lesz egy-két bejegyzésünk... :)

De persze a kérdés attól még ugyanúgy ott lebeg mindenki előtt: mi a kiskutyafaszáért hagytuk abba a blog írását? Nos, azt hiszem, nehéz egyértelmű választ adnunk: talán kicsit belefáradtunk, talán kicsit hosszú volt a vizsgaidőszak, talán kicsit beleuntunk abba, hogy KÖTELEZŐ bejegyzéseket kell írnunk - a rajongók ugyanis számítottak ránk, mi pedig nem akartunk csalódást okozni, sajnos azonban mégis sikerült.

Most már mindegy, nem akarunk mentegetőzni, inkább csak leírjuk, hogy mi is történt velünk az adásszünet alatt.

Karringsz az elmúlt két hónapot Tibetben töltötte buddhista szerzeteseknél, akik megmutatták neki a nemgéjség igazi útját, azóta már becsukott szemmel, lábujjaival gépeli a bejegyzéseket. 

Gykr kolléga két hónapos intenzív kutatás során térképezte fel a legújabb sorozatok és játékok világát, és közben persze szorgalmasan jegyzetelt, hogy legyen miből dolgoznia az elkövetkező szép jövőben.

Kidugitt és ignacz nem kispályáztak, szép csendben úgy döntöttek, hogy megcsinálnak egy fesztivált, ami minden bizonnyal rengeteg tapasztalatot ad nekik, amiből bőségesen futhatja majd jobbnál jobb bejegyzésekre is.

Jómagam, szaja, pedig nem is tehetettem mást, mint mesterünk, Paulo Coelho tanácsait követve elmentem egy Útra, hogy felfedezzem önmagamat - hegyeket másztam meg, és tengerekbe süllyedtem le, de legyőztem a bennem lakozó Gonoszt, és most már megtisztulva, a Szeretettől égő Lélekkel látom magam előtt a Célt - minél több király bejegyzés megírását.

Na de elég a szócséplésből, nemsokára jön a hardcore anyag, de addig is egyezzünk meg abban, hogy az alkotói szünet GÉJ, cserkészbecsületszavunkra ígérjük, hogy soha többé nem csinálunk ilyet! TÉNYLEG!
 

2 komment

Címkék: irodalom elvont géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr612801221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drennick 2011.04.05. 13:11:37

Paulo Coelho-t "lePaolozni" is elég géj :)
süti beállítások módosítása