GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Autóban nőzni = NEM GÉJ

2011.01.03. 15:33 karringsz

Szeretném ezt a postot egy etimológiai okfejtéssel kezdeni. Nem sokan tudják, de a „géj” szót évszázadokkal ezelőtt az angol nyelv „gay” szavából vettük át, és kezdtük magyarosan először „gáj”-nak írni, majd ahogy a nemzedékek váltották egymást – lehet, hogy először épp egy elírás folytán- a gáj-ból lett géj. A szó eredeti jelentése szerint egy az adott illető homoszexuális beállítottságára utaló jelző volt.

A kis bevezető segítségével könnyen értelmezhető a cím, vagyis ha hím nemű vagy, egyértelműen NEM GÉJ dolog a piros lámpánál megállva a kocsival csókolózni a bomba nővel. A postot eredetileg csak az autóban való smárolásról akartam írni, de aztán rájöttem, hogy mennyi minden finomság lapul még ebben a témában.

srácok, így ne…

 

Az autó olyan hihetetlen NEMGÉJséget tud kölcsönözni dolgoknak, hogy már el sem tudom mondani. Gondolom ti is el-el járogattok moziba. Na, mostanában a mozik műsorán levő filmek nagy többsége szar. Pl.: Arthur 5, Shrek 9 és hasonló géjségek. Viszont!!! És itt jön a baróság: Képzeld el, hogy mindezt egy autós moziban nézed meg! Hát mennyire NEMGÉJ már?? Szar a film? Csinálj mást! Mondjuk a nőt!

És itt már át is evezhetünk egy másik témára: Szex az autóban. Én személy szerint nem annyira pörgök a dologra. Kicsi a hely és szerintem rohadtul nem kényelmes. Viszont ott van ugye a motorháztető… Aki leleményes sok mindent kitalálhat…

Mindezekből annyira sok minden következik még, hogy be sem tudnám fejezni, (pl., hogy ebből következően a kamionosok, autóversenyzők, taxisok mennyire nem géjek) szóval inkább gyorsan lezárom, és kijelentem:

 Autóban nőzni nagyon NEMGÉJ!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr282557497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyBear 2011.01.03. 20:16:58

A gay eredetileg nem homosexuálist jelent. A huszadik század előtt a vidám/gondtalan, illetve a színes/hivalkodó szinonimája volt.
www.google.hu/search?q=define:gay

Ha már a géjség a blogod fő motívuma legalább kutass kicsit utána...

Az alaptéziseddel viszont egyetértek, sőt kiegészíteném: Nőzni definíció szerűen sehol sem géj :-)

karringsz 2011.01.03. 20:53:46

@CyBear: Köszönöm a kiigazítást, és a kommentet, ugyanakkor megkérném a következő kommentelőket, hogy ne írják meg, hogy valójában nem is száz évvel ezelőtt vettük át a szót...

Kérlek kezeld a dolgokat a helyén!

Amúgy az utolsó mondatban megfogalmazott meglátásod eléggé nemszínes/hivalkodó :):)
süti beállítások módosítása