GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Életveszélyben ölelkezni = NEMGÉJ

2011.01.07. 10:28 Gykr

 Egyik barátom mutatott egy képet és annak alapján jutott eszembe ez a téma.

Tehát az alaphelyzet: lakatlan szigeten, eltévedve stb két férfinek megkell tartania/osztania a testmelegét. Na ilyenkor mi a teendő? Mindennél fontosabb a túlélésünk? Mennyi az az idő, vagy mekkora az a veszély amitől nem éreznék furcsának a jelenlévők hogy összebújva fekszenek? 

Szal nemtudom ti hogyvagytok vele, de emlékeztek a How I Met Your Mother 2.évadjának autós részére, amikor Marshall és Ted összebújtak hogy nefagyjanak meg. Én ezt teljesen helyénvalónak éreztem, mert lehet kicsit géj valaki hogy túlélje az ien helyzeteket. 

Azon gondolkodtam hogy vajon Bear Grylls a hugyivás, a teve gyomrába mászás és a hernyóevés után, összebújt e volna az operatőrrel? 

Node a kép, tehát itt ez a furcsa helyzet, hogy mennyire lépjük át a géjségi határainkat vészhelyzetben? A képen szereplő úriemberek úgy döntenek, inkább lesznek géjek egyszer, és nemgéjek egy életre utána. Jogosan.

 

 

Sajnos bekell vallanom, ha meglátja valaki az bizony GÉÉÉÉJ!

(de inkább éljetek túl gyerekek! egy géj moment a sok nemgéj mellett NEMGÉJ!)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr592566930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása