GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

A szilveszter = GÉJ

2010.12.31. 15:58 Kidugitt

Visszatértem kedves olvasók, és a kisebb írói szünetem után egy picit általánosabban ismert témát fogok feszegetni, viszont a blog történetében először megoldási javaslatot is fogok kínálni, hogy tehessünk az általános géjség ellen.

A téma pedig (mint azt már a címből is kitalálhatta mindenki, aki nem hülyébb egy mosómedvénél) a szilveszter ténye, a kötelező bulizás, a muszáj jól érezni magad általános elmeállapota. Ami egyértelműen géj. Most komolyan, gondoljon mindenki bele az elmúlt pár évének szilveszterébe. Egy picit mindenkinek a félsz, a hogyan lesz, kihez menjünk feszülésköre jut eszébe, nem pedig az, hogy mekkora hell of a night volt az adott este. És ez épp a kötelezőség miatt van. Az általános iskolai kötelező olvasmányokkal is ugyan ez a helyzet, lehetnek akármennyire jók, ameddig KÖTELEZŐ őket elolvasni, addig nem fogod élveni őket. Vagy pontosabban nem annyira.

Ezek alapján szerintem egyértelműen megállapítható, hogy a szilveszter géj.

Node mint azt apró írásom felvezetésében ígértem, van megoldás erre a problémára. Ez pedig az európai kultúrkörökben már ismert, kis hazánkba is lassan begyűrűző trend, az előszilveszter intézménye. Ez az a buli amit 30-án tartotok csak a spanjaiddal egy ész nélküli kocsmázás/házibuli/randomkodás keretében, ahol nyomás és kötelezettségek nélkül történhet meg bármi (ugye romantic one?), ezáltal is csökkentve a nyomást a kötelező szilveszterről. Próbáljátok ki, működik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr532550787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása