GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Női frontember = NEMGÉJ

2011.01.09. 15:13 Gykr

 Ez a bejegyzést tele lesz tűzdelve dzsatab videókkal, hiszen csak akkor látjátok a nemgéjséget igazán, ha halljátok (omg milyen mondat ez).  

Zeneszerető bajtársaim, gondolkodjunk el kicsit életünk zenei folyamában hány női énekessel fellépő formációra mondtuk már hogy géj ( igen a szimplán csajos, kommersz blabla stb jelzőket sűrítettem a géj kifejezésbe). Gondolhatjuk jogosan, a Pussycat Dolls, a Spice Girls vagy bármien lányformáció tagjaira és énekeseire, a női szólóénekesekre hogy géjek. Természetesen itt nem a nemi identitásukra gondolok.

NODE, hölgyeim és uraim, van pár képviselője a gyengébbik nemnek, aki bizony minden femininségével és magasabb hangjával a nemgéjség Wonder Womanjévé válik.

Elsőnek kezdjünk kicsit lájtosabb hölggyel, a The Metric frontembere Emily Haines az indie műfaj egyik régi motorosai közé tartozik. Íme a Monster Hospital ami a genre egyik legkevésbé géj száma (igen férfi előadók számait is belevéve).

 

A rock and roll kemény frontjain ássa a lövészárkot a csodálatos Juliette Lewis, (aki nem elég hogy a Született Gyilkosokban Woody Harrelsonnal szivatta a népeket, és az Alkonyattól Pirkadatigban mexikói vámpírokat mészárolt) és az utóbbi évek egyik legnemgéjebb rockformációjában szerepel. A Juliette and the Licks annyira tősgyökeres és eredeti rockot játszik hogy azt öröm hallgatni. Bon Apetit: 

 

Harmadik példának a hardcore szerelmemet szeretném felhozni. Candace Kucsulain olyan erővel robban be az agyadba és a zsigereidbe hogy lever a lábadról. A nemgéjség egy olyan dimenziójában lebeg ahova sok férfitársunk sem jut el életében. 

 

Ezek után mind láthatjuk hogy epikus játékélmény női frontember mellett dönteni, és nemelég hogy remek a hangjuk még szép látványt is tudnak nyújtani, ami lássuk be egyáltalán NEMGÉJ.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr772571777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futballu 2011.01.09. 15:47:10

Mivel a külföldi zenében annyira nem vagyok jártas, ezért a videók megnézése után elfogadom, hogy NEMGÉJ a női frontember.
Magyar zenei példaként hirtelen csak a Zanzibár együttes jut eszembe, ezzel együtt egyetértek a dolog NEMGÉJségével :D

Gykr · http://gayvagynemgay.blog.hu/ 2011.01.09. 15:56:08

a magyarok közül talán a vénuszt mondanám epikusan nemgéjnek varga zsuzsával

n0b4d11 2011.01.09. 16:12:15

komolyan csak egy dal:

Lords of the Boards!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=ETPo6hOo9E0
süti beállítások módosítása