GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Fölöslegesen illatosított dolgok = GÉJ

2011.04.06. 12:00 karringsz

Nos, igen. Én is néhány szóban összefoglalnám tibeti utazásom tapasztalatait. Még nem tudom tökéletesen használni a kislábujjam a vakon gépeléshez, de sok mindenre rájöttem pár hónapos magányom után, legfőképp arra, hogy a buddhista szerzetesek nem géjek.

Íme egy kép, hogy hogyan is dolgozom mostanában

Vágjunk is bele első visszatérő postomnak:

Tudjuk, hogy napjaink marketingesei erősen izzadnak, hogy újabb és újabb találmányokkal, ötletekkel serkentsék a vásárlói kedvet, ösztönözve bennünket a hülyébbnél hülyébb dolgok megvásárlására. Ebből eredően számos erősen izzadságszagú, tökéletesen értelmetlen dolgot lát napvilágot. Talán pont ezt a savanyú emberszagot elnyomandó hozzák létre a különböző illatosított dolgokat.


A kérdésem a következő: Miért illatosítunk olyan dolgokat, amiknek nincs értelme? Gyermekkorom egy komoly traumája volt az illatos radírral való első találkozásom. Miért van vanília illata egy olyan dolognak, amit nem lehet megenni? Szörnyűség. Egyszerűen nem értem a küldetését. A tolltartó, amit naponta háromszor kinyitsz legyen illatos? Esetleg a lap, amiről kiradíroztad a dolgokat? Vagy még talán a radírozás játékélményét fokozandó találták ki ezt a világi géjséget? Hmm… vajon hány gyerek fejében fordult meg, hogy most direkt elrontok valamit, csak azért, hogy újra érezhessem radírom illatát…  Pont annyi értelme van, mint egy illatosított ollónak.

(annyira megenném ezeket a radírokat, tisztára mint a gumicukrok... ráadásul még az illatuk is jó. De miért???!)


Következő pontom nem lesz újdonság, a világ összes embere tudja, az illatosított zsebkendő GÉJ. Ez a fajta illatosítás még valamilyen szinten érthető is lehetne, hiszen az orrunkhoz emeljük, ez a küldetése. Viszont ugye általában olyankor fújjuk ki az orrunkat, amikor náthásak vagyunk. Ezért az illatosítás teljesen értelmét veszti, tekintve hogy nem vagyunk képesek érzékelni. A másik lehetőség, hogy valaki mindig hord magánál illatosított zsepit. NE! Magam előtt látok egy embert, akinek eszébe jut, hogy hmmm, milyen jó illatú a zsepim, most kicsit megszagolom… he?


Az utolsó GÉJségre nem is szánnék sok időt. Illatosított WC-papír. Ez a géjségnek egy olyan foka, amihez nem találok szavakat. Most komolyan, ki annyira géj, hogy azt higgye, ettől jobb illatú hátsóval távozhat a WC-ről? Elképzelek egy ilyen otthont. Ó, basszus, kifogyott a WC-papír! De nem baj, mert van nálam illatosított zsepi!

(Vajon miért nem forgalmaznak még fing illatú wc-papírokat? Legalább arra lehetne fogni a szagokat...)


Komolyan gondolkozom olyan dolgokon, amiket még lehetne illatosítani. Így létrejöhetne az illatosított balta, illatosított sín, vagy esetleg az illatosított jegykezelő automata.
GÉJ! Ne vegyetek ilyeneket!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr432798778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása