GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Angry Birds = GÉJ

2011.09.23. 13:58 szaja

Hát igen, eljutottunk arra a szintre, hogy egy olyan tyúkszemnyi dologról írjunk, mint egy rohadt mobilos játék, de ma reggel úgy keltem fel az ágyból, hogy nekem MA AZ ANGRY BIRDS-RŐL KELL ÍRNOM, úgyhogy tessék.

Az Angry Birds igazából egy nagyon primitív játék, ami arról szól, hogy egy csúzli segítségével kell madarakat kilőni malacokra, és ha minden sertést elpusztítottunk, akkor jéjz, nyertünk. Nyilvánvaló, hogy a játékiparban igazából újat nem lehet mutatni, így ebben a programban sincs semmi újdonság, azonban valaminek történnie kellett, hiszen az Angry Birds gyakorlatilag az okostelefonok, tabletek legalapvetőbb alkalmazásává vált - kb. olyan ez a viszony, mint a Windows-Pasziánsz párkapcsolat.

Igazából ezzel nem is lenne valójában probléma, a Pasziánsz a világ legkevésbé géj játéka (fun fact: még a matematikusok sem tudják, hogy mekkora a nyerési esély a Pasziánszban), de az Angry Birdssel, illetve annak a hájpjával kettő darab óriási problémám van, ami sajnos a géjzónába küldi a játékot.

Az első probléma az, hogy egész egyszerűen nem tudok feldolgozni, hogy egy olyan zseniális terméket, mint egy okostelefon, azzal kell reklámozni és hájpolni, hogy "HÉ HAVER, EZEN TUDSZ ENGRIBÖRDZÖZNI!", de ez igazából semmi ahhoz képest, hogy a T-Mobile alsó kategóriás okostelefonjait (amin erősen szaggat az AB) úgy próbálja eladni, hogy "HÉ HAVER, HA MEGVESZED EZT, AKKOR KAPSZ HOZZÁ KÉT ENGRIBÖRDZÖS PÁRNÁT!"

Most komolyan? Persze a T-Mobile nem áll meg ennyinél, hiszen itt van ez a hihetetlenül látványos és fölösleges ÉLŐ Angry Birds, ami azért szerintem valójában nem okozott akkora orgazmust a környéken bámészkodóknak, mint ahogy a videó mutatja...

Na de, nézzük, mi is a másik probléma. Hm. Ja, igen, az Angry Birds igazából egy kurva szar játék. Egyrészt a játékmenete elképesztően monoton, másrészt pedig az első pár überkönnyű pályát átlépve igazából undorítóan nehézzé válik. Lehet, hogy nem én vagyok a legjobb Angry Birds-játékos, de megmondom őszintén, engem azért felbaszott az, hogy mondjuk egy rohadt órát töltök egy szinten, hogy mind a 6 rohadt madarat tökéletes szögben lőjem ki, és azután is imádkozzak azért, hogy a rohadt bukósisakos malacot pont fejbebassza az az üvegtégla, szóval abbahagytam a játékot a francba a harmadik youtube alapján megcsinált pálya után.

Azóta boldog emberként élek, rájöttem, hogy rengeteg, egymilliószor királyabb játék található még a piacon - olyanok is, amiben van reális esélyem arra, hogy magamtól megcsináljam a pályákat és olyanok is, amik egyszerűen csak SZÓRAKOZTATÓAK. Így hát az ítéletem nem más, minthogy az Angry Birds GÉJ- higgyétek el, lehet nélküle is élni!

Szólj hozzá!

Címkék: tech online géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr223249389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása