GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Starbucks és barátai = GÉJ

2010.12.01. 12:30 szaja

Tudom, hogy ezért le leszek még oltva, de a véleményem szikraszilárd. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit találnak az emberek annyira szuperkirálynak a 7-800 forintos műkávékon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó, nem azt mondom, szép és ízléses a belső tér, és elfogadom, hogy egy-egy megbeszélésre vagy all-nighter tanuláshoz ideális a terep, de annak viszont tényleg semmi értelmét nem látom, hogy valaki elvitelre vigye el a kávét, hogy aztán a könyvtárban azzal menőzzön.

Tehát: Starbuck és co. GÉJ, elvivős műanyag pohárszerűség SZUPERGÉJ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kösz a bizonyítást, Britney!

1 komment

Címkék: divat kajapia géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr542485718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionaddict 2010.12.11. 12:52:49

miért mű? a mekis az mű kávé, ez meg rendes kávé, nyilván irreálisan drága...de a ctg azért jó, mert vmikor nincs időd beülni iszogatni, csak kurvára sietsz munkába és fel akarsz ébredni. ezt szterintem nem menőzés, csak praktikus.
süti beállítások módosítása