GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Új Facebook wall = GÉJ

2010.12.07. 23:13 Kidugitt

Amikor először klaviatúra elé ültem, akkor még az "új adatlap" nevű őrületről akartam írni, viszont mivel egyelőre nem volt időm igazán kitapasztalni, ezért új téma keresésébe láttam. Ekkor sikerült belefutnom az új adatlaphoz tartozó új wallba.

Vagy hogy pontosabb legyek, az új megosztási rendszerbe. Hogy eltűnt a jó öreg "Mi jár a fejedben" sáv, ahova azonnal tudtad gépelni, hogy akkor most mi a stájz. Helyette egy egészen furcsa "Megosztás" sávot sikerült odarakni, ahonnan egy plusz kattintással lehet elérni azt, hogy szöveget gépelhessünk be, képet, vagy videót osszunk meg. Márpedig (mint ahogy erre a google is rájött a keresőnél) a plusz kattintás egyértelműen GÉJ.

A videó- vagy képfeltöltés nem lett egyszerűbb, vagy gyorsabb, mivel a régi rendszerben is ugyan úgy kellett a plusz kattintás a feltöltéshez, az státuszüziket viszont immáron egy plusz katt után tudjuk csak ontani a világba.

Szólj hozzá!

Címkék: online géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr72500990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása