GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Fejhallgató emberek közt = GÉJ

2010.12.08. 19:02 szaja

...és máris folytatjuk!

Az előző bejegyzésben a fülhallgatót szépen kielemeztük, és a fejhallgató felé sodródtunk, ami egy csodálatos eszköz zenehallgatásra. Otthon. Nyugodt körülmények közt, ahol igazán ki akarod élvezni a hanghatásokat, igazán hallani akarod a zenét vagy a játékot vagy bármit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tökéletesen nemgéj fejhallgató-használat. (Mármint bizonyos értelemben.)

Ezzel nincs is semmi probléma, én ugyan nem nagyon költök ilyen dolgokra, de abszolút megértem azt a réteget, aki erre pénzt áldoz, hiszen a pénzéért valós élményt, valós hatást kap vissza (valamilyen szinten).

 

 

 

 

 

 

MIÉRT?

A fejhallgatóval az egyetlen baj az, hogy nem hordozható, pedig annak tűnik. Látszólag tök egyszerű magunkkal vinni, sőt akár metrón, utcán fejhallgatóval zenét hallgatni, de valójában ez elképesztően káros dolog. A fejhallgató ugyanis nyilvános helyen egyszerűen degradálja az embert, hiszen mindenki az alter-hipster-bölcsész vonalra fog helyezni még abban az esetben is, ha ez abszolút nem igaz ránk. MEG AMÚGY IS: NEM IS PRAKTIKUS!

 

 

 

 

 

 

VASVILLÁT! SZÖGBELÖVŐT! BÁRMIT!

Kíméljük meg magunkat attól, hogy csúnyán nézzenek ránk az emberek, és jegyezzük meg:  a fejhallgató emberek közt GÉJ.

Szólj hozzá!

Címkék: tech elvont géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr502502639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása