GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Minden lányra rányomulni egy buliban=GÉJ

2010.12.09. 11:21 Gykr

Valszeg mindannyiunknak vannak ien barátai, akiket nem bizonytalanít el a sorozatos visszautasítás. Teljesen mind1 hányan rázzák le, folyamatosan próbálkozik.

Ez előbb utóbb egy full cycle kibontakozását eredményezi.

Nemtudom hogy mennyire jövedelmező módszer, én személy szerint sosem voltam eza leszólítós csajozós fajta. LEHET hogy működik a nagy számok törvénye, én még nem tapasztaltam ismerőseim vagy más látott és megfigyelt egyedek körében ennek az elméletnek a helyességét. 

Érdekes megfigyelni hogy ügyesen csinálják barátaink, mert okos mérlegeléssel viszik lejjebb a színvonalat lányok terén. Tehát először rányomulnak a bombázókra és mennek lejjebb. Előbb utóbb csak bejön. Vagy nem.

Nade hogy levonjam a konklúziót, válogatás nélkül kétségbeesetten becsajozásra hajtani, GÉJ.

2 komment

Címkék: elvont géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr752504019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása