GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

„NOOB!”—ozni = GÉJ

2010.12.09. 13:44 karringsz

 

Kedves barátom, Szaja épp a minap adott adminjogot a bloghoz, így az utóbbi napokban nyitottabb szemmel járok a világban, jegyezve a géj dolgokat.

Egy ilyen rögtön mellbe is kapott pár napja, amikor békésen játszogattam otthon.

Bizonyára mindnyájan játszottatok, de minimum hallottatok már az online RTS játékokról. No, pár hete teljesen belebolondultam a LOL (League of Legends) nevű csodába. A lényege, hogy két ötfős team harcol egymás ellen, a cél az ellenfél bázisának lerombolása.

Na, itt éltem át egy érdekes dolgot. Ha meghalsz játék közben, vagy valami nem a tökéletes módon alakul, vannak arcok, akik egyből elkezdik írogatni, hogy „gyökér vagy”, „anyád te béna”, angolul egy szóval: „NOOB”.

MIÉRT?- kérdem én. Mi értelme van frusztrálni a csapattársaidat? A kedvencem, amikor ezek a 12 éves gyökszik beírják All-ba, hogy „My team is soooo noob!:(” Szintén egyszerű a kérdés: MIÉRT? Megpróbálja kivonni magát a csapatból, és föléjük helyezi magát? Érthetetlen.

Mindenesetre mocskosul idegesítő, és értelmetlen dolog.

Egyszóval: GÉJ.

2 komment

Címkék: online géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr992504308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurrogo 2010.12.09. 22:25:21

Kedvencem az volt, amikor a srác ezt /all tette meg, mire az ellenfél csapat egy tagja egy "u r aswell, buddy" -val nyugtázta.

eszgbr 2010.12.09. 23:38:38

Én az ilyeneket el sem olvasom, irkáljanak amit akarnak a kis pronyók.
süti beállítások módosítása