GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Páros adatlap = GÉJ

2010.12.10. 18:01 szaja

Ennek a blognak célja nem elmerülni a közösségi média mocsarában, de vannak olyan dolgok, amelyek annyira géjek, hogy bejegyzés megírásáért sikítanak. Ebbe a fantasztikus csoportba tartoznak a páros adatlapok is - legutóbb 2 évvel ezelőtt, az iwiwen láttam ilyen csodákat, és egészen meg is felejtkeztem erről a szörnyűséggel, amikor aztán a mai nap... a fészbukon is szembejött egy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iwiwen még rendben volt, a színvonalnak tökéletesen megfelelt...

 

többször felemeltem a szavam a fészbuk eliwiwesedése ellen, de azt hiszem, ez volt az utolsó szög a koporsón. DE KOMOLYAN? Mi a francért regisztrálna két személy együtt egy adatlapon??? Én elhiszem, hogy nagyon szeretik egymást és dúl a láv meg minden, de ők attól függetlenül KÉT KÜLÖN személy, külön élettel, külön ismerősökkel, külön dolgokkal, ami erősen azt jelenti, hogy KÉT KÜLÖN adatlapon kellene létezniük. Aztán ha annyira szeretik egymást, akkor jelöljék be, hogy kapcsolatban vannak egymással, és mindenki boldog lesz - én is, ők is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De a fészbukon is? És amúgy is, milyen emberek rajonganak a Summer Sistersért?

Szerencsére eddigi életem során SOHA nem jelölt még be egy ilyen förmedvény, de ha valaha megteszi bárki, akit ismerek, akkor meg fogom keresni, ÉS LE FOGOM TÉPNI A FEJÉT. És nem viccelek. Ezt vegyétek fenyegetésnek. 

Szumma szummmárum: a páros adatlap GÉJ, olyannyira, hogy minden eddigi témám közül ezt tartom jelen pillanatban a leggéjebbnek.

1 komment

Címkék: online géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr402507264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása