GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

TÚRÓ RUDI = NEM GÉJ

2010.12.10. 12:37 karringsz

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné a Túró Rudi-t. Mindenki ismeri, és én még nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna, hogy utálja. Ezután nem lesz nehéz bizonyítani a cím helytállóságát, viszont úgy érzem, hogy szánnunk kell néhány sort eme kiválóság tiszteletére.

Ezt pedig azért gondolom, mert bár számunkra már teljesen természetes, a „desszert” neve hagy némi kívánnivalót maga után géjségi szempontból. Soha vagy ritkán gondolunk bele, hogy egy túrós rudat veszünk a boltban.

 

 

 Egyébként tudni kell, hogy a név bevezetésekor kisebb botrány kerekedett, nyilván a géj áthallás miatt. Ezért is most el kívánok törölni minden olyan gondolatfoszlányt is, amely a Túró Rudi géj voltára irányulna.

 

A Túró Rudi király cucc, ezt bizonyítja az is, hogy többen is próbálták utánozni (Danone „géj” Rudi), valamint több országban is gyártanak bevallottan Túró Rudi hasonmásokat. Bár a Piros Pöttyös az igazi, azért megemlítném milyen néven futott be más országokban. Ausztria: Landfrisch Rudi, Észtország: Vanilla Ninja, Kína: Túró Kiittyy, Lengyelország: Danio Batonik, Európában általánosan: Dots.

Több barátommal beszéltem a Túró Rudiról, és végezetül az ő gondolataikat osztanám meg (tudom, klasszikusokat csak pontosan, vagy sehogy, de nem emlékszem, ezért megpróbálom a lényegét visszaadni):

„A Túró Rudi, a világ legviccesebb dolga. Az oroszok ideküldtek egy kiló túrót, mire mi azt mondtuk: Áh, ez így szar önmagában, vonjuk be csokival!” (SZV)

a másik:

„A Túró Rudiból nem elég egyet megenni, mert mire elkezded, már el is fogyott. Olyan, mint egy rossz ribanc. Felizgat, aztán otthagy. ” (PM)

 

 

 Ki-ki, értékelje a véleményeket saját belátása szerint. Egyet viszont biztosra állíthatok: a Túró Rudi NEM GÉJ!

Szólj hozzá!

Címkék: kajapia nemgéj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr772506408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása