GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Mindenkiből celebet csinálni = GÉJ

2010.12.11. 15:35 szaja

Miközben menekülünk az Ausztáliáról szóló bejegyzés okozott népharag elől (pedig ignácznak szerintem abszolút igaza van), próbálunk egy olyan csontot dobni a kedvenc olvasóközösségünknek, amivel nagy valószínűséggel mindenki egyet fog érteni.

Megmondom őszintén, én nem vagyok a tehetségkutató műsorok nagy kedvelője, de azt azért elismerem, hogy néha tényleg olyan tehetségek tűntek fel ezekben a műsorokban, akikért bizonyosan kár lett volna, ha elsüllyednek az ismeretlenségnek. Ez rendben is van, ez a műsor célja - de kérdem én, miért kell akkor a 12. kiesőből is celebet csinálni?

Valószínűleg okkal esett ki a műsor elején, mert vagy a kutya nem kiváncsi rá, vagy egyszerűen nem énekel jól. Bármelyik is igaz a kettő közül, innentől kezdve világos, hogy az adott arcnak nem kellene klipet/nagylemezt/koncerteket adni, mert VAGY NEM ÉRDEKEL SENKIT VAGY NEM TUD ÉNEKELNI! Capiche?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TE MEG KI A FASZOM VAGY?

Ennek ellenére a média vagy a zeneipar vagy mittommi nem képes tanulni abból, hogy a lassan 5 éve megkezdődött tehetségkutatók korán elbúcsúzó szereplőire gyakorlatilag senki nem emlékszik, a lemezt már akkor sem vette meg a kutya sem, és a fellépéseik is 10 falunapban korlátozódik. A kedvencem az a megasztár 1-es arc, aki jelen pillanatban tapsoltatóként dolgozik a megasztár 5-ben, gratulálok. De tényleg, AKKOR mi a francért erőltetik ezt az egészet?

 

 

 

 

 

 

 

 

Adott ki ezért bárki bármikor pénzt? PÉNZT?

És ha most azt mondanátok, hogy ha nem tetszik, akkor ne foglalkozzak vele, akkor abszolút igazatok lenne - de mondjátok meg, MI EZ A SZAR?



Tehetségkutatók kiesőiből celebet csinálni bizony GÉJ.
 

Szólj hozzá!

Címkék: zene géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr92509059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása