GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Facebook wall trollkodás = NEMGÉJ

2011.01.02. 19:09 Kidugitt

Üdvözlök minden kedves olvasót az újév második napján. Mai cikkünk egy forradalmi újítással fog kezdődni, ugyanis mostanra sikerült kőkemény google-özéssel megtalálni, hogy hogyan kell tovább gombot rakni az oldalra, hát ki is próbáljuk.

Most, hogy ezen a kisebbfajta csodán túl vagyunk, térjünk is rá mai témánkra, ami nem más, mint egy olyan kis apróság, amit reméljük, hogy a 2011-es év slágere lesz: a facebook wall trollkodás.

Mindenek előtt egy kis magyarázat, hogy mi is ez az új őrület. Arról van itt ugyanis szó, amikor kisebb baráti társaságban (vagy nagyobban, kinek mekkora van ugye) kiszemelitek egy adott közös ismerősötök falát, és elkezdtek oda napi rendszerességgel egy adott tematika szerint írni. Hogy másnaposok vagytok, hogy mit kajáltatok, vagy hogy aktuálisan milyen ruha van rajtatok. Magyarán valami olyan, amihez mindenki hozzá tud szólni, de igazából nem érdekel senkit sem.

Ez a magatartás pedig kedves hölgyeim és uraim NEM GÉJ. Az adott keretek között természetesen. Hiszen ezt a rendszert lehet pozitív és hasznos dolgokra használni, mint a mindnyájunk épülését szolgáló "kedvenc zene" fal, vagy a "mi van a tévében" fal. Ezek pedig, a kis fun őrültség falakkal, egy kedves, és egyáltalán nem géj közösséget tudnak kovácsolni a facebookwallokból.

Illusztrációként pedig álljon itt gykr mester műve, ami mindent elmagyaráz röviden, angolul.

Szólj hozzá!

Címkék: divat elvont nemgéj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr312554843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása