GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Leonidasz = NEM GÉJ

2010.12.13. 11:41 karringsz

 Mivel minden magára valamit is adó ember látta a „300” című filmet, fel sem merül bennem, hogy valaki ne értené a címet.

A film az ókori görög történelem egyik legjelentősebb csatáját dolgozza fel. A spártaiak legendás bátorsága, és bajtársaik tisztelete például szolgálhat a történelem bármely szakában élő embereknek. A csata a thermopülai szorosban zajlott. A szoros görögül annyit tesz: forró kapu. Bár eredetileg a hegy lábánál levő meleg vizű forrásokról kapta a nevét, a spártaiak Kr. e. 480-ban a perzsák alatt is felforrósították a talajt. Bár a szoros elesett, Görögország megmenekült, mivel a perzsák annyi veszteséget szenvedtek, hogy kénytelenek voltak hazatakarodni.

Visszatérve a filmhez, azt kell mondjam ha valami, akkor ez nem géj. A 300-ban ugyanis egymást követik az ultra nem géj jelenetek. A következő kép az epikus „öld a követet!” jelenetből származik.

 This is gay!

Gay? THIS IS NOT GAAAAAAAAYYYY!!!!

Amellett, hogy a világ legmenőbb szövegei hangzanak el a filmben, akár még blogunk címerébe is belekerülhetne Leonidasz és Xerxész. Xerxész ugyanis Leonidasz teljes ellentéte, ha durvábban akarnám megfogalmazni, a világ búzája. Nézzük meg a következő képet, ahogy a kis láncos testű majomkópé ráteszi a kezeit Leonidaszra! GAY.

 

 Ha van akit az eddigiek nem győztek volna meg, akkor felteszem a kérdést: Hogy lehetne gay, aki ilyen esernyőt használ? 

 

 

Tudom, hogy ezzel sokak nemtetszését fogom kiváltani, de megkockáztatom, hogy ezek 300-an megaláznák még Chuck Norrist is.

 

 

 

 

 Leonidasz annyira nem géj, hogy komolyan gondolkozom a névváltáson: gayvagyleonidasz.blog.hu

1 komment

Címkék: film nemgéj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr612512727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yeti-ufo hibrid 2010.12.28. 07:02:31

Már hogyne lenne géj. Szakállas!
Arcszőrzet = géj
süti beállítások módosítása