GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Utálni a BKV ellenőrt, mert lefülel = GÉJ

2010.12.15. 12:22 karringsz

Mindenki, aki a budapesti dzsungelben tengeti életét, naponta találkozik BKV-ellenőrökkel, és nem tud úgy elmúlni nap, hogy ne látnánk, hogy valakit elkap egy ilyen Ranger!

Értem én, hogy ezek az ellenőrök általában tahók, de érezzük azt, hogy őket mindenki utálja. Akinek van bérlete azért, mert a szarér kell elővenni, akinek meg nincs az meg azért. Ezek az emberek a társadalmi megbecsültségi piramis legeslegalján tengetik életüket. Általában seggarcok, és bunkók, de hát ezek is csak dolgoznak.

Ami viszont nagyon gáz az az, amikor valaki virnyákol, hogy mekkora egy rohadék ez az ellenőr, mert elkapta, és ki kell fizetnie a 6 ropis büntetést. Vagy vegyetek bérletet, vagy ne hisztizzetek, ha lefülelnek, mert az GÉJ.

Szólj hozzá!

Címkék: elvont géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr502517300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása