GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

MACE WINDU = NEM GÉJ

2010.12.16. 11:37 karringsz

Mace Winduról a közhiedelem hibásan tartja azt, hogy az Univerzum egyetlen fekája, hiszen Lando Calrissian is szerecsen. Az, viszont valóban állítható, hogy az egyetlen feka jedi. Na most, az, ha valaki feka, az már alapból egy nagy lépés a NEM GÉJség irányába, azonban ha ehhez még jedi is vagy, akkor a homlokodra is írhatod: NEM vagyok GÉJ. Nem tudom hányan néztétek a Star Wars rajzfilmesített verzióját (asszem Klón Háborúk a címe, vagy valami ilyesmi), abban van egy rész, ahol Windu mester egyedül lemészárol egy egész sereg droidot.

Ha mindehhez hozzávesszük, hogy az univerzumban egyedül neki van lila fénykardja (ami mondjuk kicsit azért géj szín, de mindegy, belefér), és még Yoda mesternél is erősebb, akkor biztosan állíthatjuk, a világ NEMGÉJ-sége ez az ember. Ráadásul ő volt az, aki ellenezte a GÉJ Hayden Christensen jedivé való kiképzését is. Tud.

 

 Ezt a képet nem lehet kihagyni

Ráadásul egyszer hallottam, ahogy így köszönt Yodának: „May the notgay be with you!”

Mace Windu, az igazi erőjedi tehát: NEM GÉJ!

Szólj hozzá!

Címkék: film nemgéj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr932519342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása