GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Autóban (szar)zenét bömböltetni = GÉJ

2010.12.22. 12:38 karringsz

Karringsz I. géjségi törvényének értelmében: „Nem te találod meg a géjséget, az talál meg téged!”

Ennek szellemében tegnap sikerült belefutnom egy olyan ordító géjségbe, ami postért kiált! Múlt este békésen sétálok a Móricz-on és át akartam menni a zebrán, ahol a piros lámpánál megállt egy ilyen házilag feltunningolt kocsi, alváz faszán neonnal megvilágítva, elsötétített üveg, és ahogy hallom kipufogóra már nem volt pénz. Mindezt egy Ladából építve. Nem ez a legrosszabb. Még az ordítva síró motoron is áthallatszik a dörömbölő, egyetlen dobszerkóval elkészíthető „zene”. Ez a muzsika már önmagában is géj, de ebben a kontextusban valahogy már a szemem előtt lebegett, hogy az autó elsötétített szélvédőjén rózsaszín felirattal villog: GÉJ!

 

Tudom, hogy ez elcsépelt kifejezés, de ezek bizonyára kompenzálnak valamit, vagy orbitális módon nagyot hallanak. Még régebben volt egy kalandom egy ilyen trógerarccal. Mentem át egy lámpa nélküli zebrán, mire: ablak le, bőrfej ki: „Mennyé máun a kurvanyád!”

Szóval azt kell gondolnom, hogy mindenki, aki ilyen autót vezet, mocskos nagy GÉJ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr252532263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása