GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Odaát = NEM GAY

2010.11.25. 01:41 Kidugitt

Ellent kell mondanom szerzőtársammal, aki az előzőekben, a téma behatóbb ismerete nélkül az Odaátot is GAY-ként ítélte meg.

Ha az általa felvezetett gondolatmenetet folytatnánk a fantázialények hajkurászásáról, akkor akár a Csillagkapura is rá lehetne sütni a GAY jelzőt, amit azért remélem mindenki érez, hogy ad absurdum.

Az Odaát ellenben arról szól, hogy egy testvérpár járja az országot, egy durvánnemgay fekete Chevrolet Impalával, időnként összeszednek egy-két kislányt, és mellesleg legyaknak imba szörnyeket.

Olvashattuk az érvelést a képekkel kapcsolatban, erre csak annyit szeretnék mondani, hogy bármely, még a világ legkúlabb sorozatának szereplőiről is lehet találni az interneten olyan képet, ami épp alá tudja támasztani érvelésünket, ezért én ezt most az adott vitában irrelevánsként értékelem.

Önmagában a kislányozás, mint kulcselem a sorozatban elegendő érv véleményem szerint ahhoz, hogy kimondjuk: az Odaát egyértelműen NEM GAY.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat nemgéj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr412471748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása