GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Orosz gengszterrap = NEM GÉJ

2010.12.04. 17:05 szaja

Na igen, ez egy érdekes téma. Nem is akarunk szót vesztegetni arra, hogy mindenkit azzal untassunk, hogy mennyire géj az ötezredik amerikai gengszterrap - unalmas, sablonos és minden, csak nem őszinte.

Azt persze nem mondom, hogy az orosz gengszterrap annyival eredetibb és őszintébb lenne, de sokkal érdekesebb, újszerűbb és azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy legalább nem tucatáru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kandarash például NEM GÉJ

Éppen ezért bátorítok mindenkit, hogy ne féljen új zenei stílusokat kipróbálni, akinek nem tetszik az alábbi szám, az bizony szerintem géj.

Timati - Welcome to St. Tropez

És értelemszerűen az orosz gengszterrap NEM GÉJ.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene nemgéj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr472492984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása