GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Drága szénsavmentes ásványvíz = GÉJ

2010.12.18. 22:29 szaja

Elnézést kérek a kis alkotói szünetért, de egy rendkívül géj betegség megakadályozott az írásban, így "mindennemgéjdologrólírok" karringsz és "posztíráshelyettinkábbsütitsütök" gykr remekül tartotta a frontot helyettem is, most pedig újra itt vagyok teljes erővel. 

Igazságszerint tök jó, hogy már a témákon sem kell igazán gondolkodnom, hiszen folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb olvasói ötletek, így a mostani sem a saját kis eszemből pattant ki, a tippért Thuránszky kollégának tartozok maximális tisztelettel!

Na de térjünk inkább a tárgyra: mai témánk az ásványvíz lesz, amit több szempontból is széjjel fogunk oltani. Annak ellenére, hogy nem az enyém volt a témaötlet, már nagyon régóta van egy határozott nemgéjség-géjség skálám ebben a témában, amit most kíméletlenül meg fogok osztani a nagyvilággal is.

Megjegyezném, hogy ez a lista amúgy már rendkívül toleráns, mivel én személy szerint soha nem értettem, hogy miért venne PÉNZÉRT bármikor bárki szénsavmentes ásványvizet, amikor az gyakorlatilag CSAPVÍZ? Sőt, a vicc az, hogy az ország egyes részein (például az én őshazámban, Északkelet-Magyarországon) konkrétan jobb minőségű a csapból folyó víz, mint a boltban kapható átlagásványvizek. 

Kicsit képmutató módon beszélhetünk akár a környezetvédelemről is: vajon mennyire hasznos a mi kis Földünknek, hogy soha le nem bomló műanyag üvegekbe rakjuk azt a vizet, ami valójában mindenféle energiapazarlás nélkül folyik a csapjainkból?

Na, képmutatás off, vízre mindenkinek szüksége van, fene a gusztusunkat, megvesszük a szénsavmenteset és diszkréten eliszogatjuk, ezt még valahogy elfogadom, de könyörgöm, ne hülyítsük már magunkat: a VÍZNEK NINCS MÁRKÁJA! Ehhez már csak félve teszem hozzá, hogy egy gyors guglizás után: Evian szénsavmentes ásványvíz 0,5 l nagykeráron 313 forint. Nókomment.

 

 

 Még a reklámjuk is géj.

Na meg amúgy is, egy rózsaszínkupakos termék mi más lehetne, mint GÉJ?
 

2 komment

Címkék: kajapia géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr102524928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagpeti 2010.12.18. 22:52:01

www.guardian.co.uk/environment/2006/feb/02/water.food

pedig világéletemben azt hittem, hogy az acid refluxhoz köze lehet pl.

Tbeni 2010.12.18. 22:52:04

Milyen rég óta mondom már ezt mindenkinek...
süti beállítások módosítása