GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Műfenyő = GÉJ

2010.12.24. 15:00 szaja

Természetesen a blog működését még a karácsony sem akadályozhatja, sőt mi az hogy, szembenézünk a karácsony által okozott kihívásokkal, és a következő három napban csak és kizárólag ünnepi géjségekkel és nemgéjségekkel próbálunk mi is valami apróságot odatenni a fa alá.

És hoppá, máris a témánál vagyunk! Akik ismernek, tisztában vannak azzal, hogy nem a környezetvédelem a legerősebb oldalam, és sajnos most is rendkívül negatív képet fogok festeni önmagamról, mert bőszen és nagy ívben leszarom, hogy mennyivel környezetbarátabb a műfenyő, mint az igazi fenyő. Bár azért csak feldobok már pár érvet: egyrészt a kereskedelmi célra árult fenyőfákat olyan ültetvényeken termesztik, mint bármelyik más növényt (ilyen alapon meg ne egyél búzát meg paradicsomot), másrészt meg könyörgöm, az év során annyi papírt pazarolunk el fasságokra, hogy egy kisebb erdőt megmenthetnénk vele, szóval ne siránkozzunk már itt egy fa miatt...

 

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, most, hogy a greenpeace-eseket elintéztük, rá is térhetünk a konkrét tárgyra: a karácsonyFÁ-nak nem véletlenül van benne a nevében az, hogy FA! Legalább EGYMILLIÓ éve mindenki igazi fenyőből készíti el a karácsonyfáját, és éppen ezért ugyanúgy hozzátartozik az ünnepi hangulathoz a fenyőillat, a szenvedés a karácsonyfatalppal és az állandó fenyőtű-szúrások, mint a beigli, a rokonok vagy éppenséggel a tömött sorok a Tescoban. 

Az egyetlen ismert nemgéj műfenyő-típus.

A vicc az, hogy még árban sem annyira versenyképes a műanyag kolléga - bár az igaz, hogy többször is felhasználható, de azért abban nem vagyok biztos, hogy minden házban/lakásban akad hely arra, hogy egy kibaszott karácsonyfát 11 hónapon keresztül felállítva tároljanak. Ja, meg amúgy hülyén is néz ki. Meg túl szabályos és túl mű -azt hiszem, nem is kell tovább folytatnom: a műfenyő GÉJ, ha igazi ünnepeket akarunk, akkor vegyünk igazi FÁT! 

Ui: Hamarosan folytatódik a karácsonyi poszt-dömpingünk, de azért a biztonság kedvéért minden kedves olvasónknak NEMGÉJ karácsonyt szeretnénk kívánni a GNVG teljes szerkesztősége (gykr, Karringsz, Kidugitt, ignácz és jómagam) nevében! 

 

1 komment

Címkék: karácsony géj

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr562536956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ad3423324 2011.01.08. 01:10:59

jómagam szót bármilyen kontextusban használni = GÉJ
süti beállítások módosítása