GÉJ vagy NEM GÉJ?

Az univerzum géj és nem géj dolgainak besorolására létrejött interaktív közösségi blog.

Címkék

divat (7) elvont (16) film (8) földrajz (1) géj (35) irodalom (3) kajapia (5) karácsony (1) nemgéj (26) online (17) sorozat (5) sport (6) tech (10) zene (6) Címkefelhő

HTML

Facebook

Utolsó kommentek

Dalt írni egy lánynak = GÉJ

2010.12.27. 17:29 Gykr

Na ismét olyan dologról írok ami sokmindenki ízlésébe beleszólhat. Bocsi, nemdirekt csinálom, de amit géjnek tartok, muszáj leírnom.

Tehát, ismeritek az alaphelyzetet. Van egy srác aki tud gitározni, van egy lány akit megszeretett. Ez mind szép és jó. Ezután a fiú ír egy szupernyálas dalt és előadja a lánynak egy akusztikus gitáron. 

MI EZ HA NEM GÉJ? 

Én értem ám hogy romantikus, meg kifejezzük az érsékeinket a kislány felé meg blabla, de tehetnénk ezt nem géj módon is (hogy mik ezek azokat nekérdezzétek, sosem voltam romantikus alkat, lehet ebből fakad ennek a géjségnek a géjjé nyílvánítása is). 

Számos tv sorozat atyja, Seth McFarlane segít nekünk abban hogy felismerjük hogy dalt írni egy lánynak nemcsak géj, még kommersz is. A bizonyíték:

 

GÉJ

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gayvagynemgay.blog.hu/api/trackback/id/tr532542358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futballu 2010.12.28. 00:56:53

Eddig mindig egyetértettem a dolgok gay-ségével illetve nemgay-ségével, most először azonban nem egyezik a véleményem.
Szerintem azért, mert romantikus egy lánynak dalt (vagy verset) írni, az még nem gay és videónak betehettétek volna a 'Made in Hungária' című filmből az ide illő jelenetet [amikor felgyullad a zongora, miközben egy dalt énekel a srác a lánynak].
A romantikus dolgoknak csak azért, mert romantikusak, még nem kellene a GAY kategóriába esniük. Ezzel nem azt mondom, hogy NEMGAY, hanem inkább ez az EGYIKSE... (jó, abban igazatok van, ha mindenképpen be kéne sorolni, akkor az előbbi lenne, de ez egy nem gay dolog akkor se, ez ilyen szempontból SEMLEGES!!!)

yeti-ufo hibrid 2010.12.28. 06:39:44

Ez abszolúte NEM géj.
Valld be, hogy nem tudsz gitározni és/vagy nincs hallásod - irigy vagy. :P
süti beállítások módosítása